Website vertalen

WEBSITE LATEN VERTALEN

Uw website naar het Engels vertalen

Uw website is het visitekaartje van uw onderneming. Dé manier om uw onderneming aan de buitenwereld te presenteren. En hoe groot die buitenwereld is, dat bepaalt u zelf. Richt u zich uitsluitend op Nederland en/of Vlaanderen, dan heeft u wellicht geen behoefte aan een versie van uw website in een andere taal. Of toch? Er wonen in Nederland en België immers zeker ook mensen die het Nederlands niet machtig zijn. Naar schatting wonen er in Nederland bijvoorbeeld al 200.000 expats, en in België zelfs 220.000! Hoe zou u het vinden als uw website ook anderstaligen op hun wenken zou bedienen met alle informatie waarnaar zij op zoek zijn? Met een website in het Engels, lingua franca van de internationale zakenwereld, zorgt u al voor een enorme toename in het aantal gebruikers dat uw website kan lezen. Wist u bijvoorbeeld dat bijna anderhalf miljard mensen ter wereld Engels spreken?

Vertaalbureau JMS Textservice kan u hierbij helpen. Vanuit ons kantoor in Volendam vertalen onze ervaren vertalers uw website vanuit het Nederlands naar het Engels, in de door u gewenste stijl. Heeft u een voorkeur voor een Britse of een Amerikaanse benadering? Of kiest u liever voor een meer algemene variant van het Engels? En richt u zich op formele wijze tot uw klanten of toch liever informeel? JMS Textservice vertaalt uw website in overeenstemming met uw wensen en voorkeuren en is voor overleg steeds bereikbaar. Wij beschouwen uw feedback als de beste manier om de vertaling nóg beter te maken. Heeft u uw website geüpdatet? Geen probleem. Wij zetten de oorspronkelijke vertaler gewoon weer in om ook de vertaalde website correct en met behoud van stijl bij te werken.

Uw website naar andere talen vertalen

Natuurlijk bent u bij JMS Textservice ook aan het juiste adres voor websitevertalingen in andere talen. Wat te denken van een website in het Spaans (559 miljoen sprekers wereldwijd), Frans (310 miljoen) of Duits (133 miljoen)? Voor vertalingen van websites naar andere talen dan het Engels doen wij een beroep op ons hechte netwerk van best-in-class externe vertalers. Wij werken uitsluitend met bewezen professionals, native speakers van de doeltaal, met wie wij in de loop der jaren een nauwe band hebben opgebouwd: vertalers die er dezelfde waarden op nahouden als wijzelf.

Overige webteksten laten vertalen

JMS Textservice vertaalt ook regelmatig andersoortige webteksten voor bedrijven in allerlei verschillende sectoren. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld informerende blogs, advertenties en reclame-uitingen (voor op social media), nieuwsbrieven en longreads voor LinkedIn. Ook u kunt uw online aanwezigheid vergroten met nauwkeurig vertaalde webteksten. Neem voor alle mogelijkheden gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Mocht u nieuwe teksten nodig hebben voor uw website: JMS werkt nauw samen met een aantal goede tekstschrijvers die uw nieuwe activiteit, product of dienst perfect weten te vatten in de juiste bewoordingen.

vrijblijvend offerte aanvragen