ervaren juridisch vertalers

ONS VERTAALTEAM

Bij JMS Textservice kunt u erop vertrouwen dat de vertaling van uw juridische en financiële teksten recht doet aan de strekking en inhoud van de brontekst. We zetten daarom alleen professionals in die zich ruimschoots hebben bewezen. Dit is een wereldwijd netwerk dat we in de afgelopen 20 jaar met veel zorg hebben opgebouwd.

Wij stellen u ook graag ons in-house vertaalteam voor, en de mensen die ervoor zorgen dat onze vertalers zich 100% kunnen concentreren op het vertalen en nalezen van uw documenten.

Patricia Tuip

Patricia

Patricia voltooide een HBO opleiding Pedagogiek. Vervolgens heeft zij de opleiding tot vertaler gevolgd aan het ITV in Utrecht. Onlangs voltooide zij de nascholingscursus Juridisch Vertalen bij Chris Odijk. Patricia specialiseert zich o.a. in intellectueel eigendom, arbeidsrecht en corporate litigation.

JMS Juridisch Vertaalbureau Patricia

Afra Baan

Afra

Afra is onze office manager en is het aanspreekpunt van alle medewerkers, voor wie ze de personeelszaken in goede banen leidt. Samen met Marcel geeft ze leiding aan JMS Textservice en is verantwoordelijk voor alle financiële zaken.

JMS Juridisch Vertaalbureau Portret Afra

Nelleke Kwakman

Nelleke

Als projectmanager begeleidt Nelleke de vertaal- en tolkopdrachten, van het inschakelen van de juiste in-house of externe vertaler en nalezer tot levering aan de klant binnen de gestelde deadline. Zij is daardoor het aanspreekpunt van zowel klanten als vertalers en behoudt ook op hectische momenten altijd het overzicht.

JMS Juridisch Vertaalbureau Portret Nelleke

Lidy Bont

Lidy

Lidy behaalde in 2009 haar Bachelor Engelse Taal- & Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 2014 in dienst van JMS. Lidy’s werkwijze kenmerkt zich door een grote mate van nauwkeurigheid, hetgeen haar bij complexe juridische dossiers goed van pas komt. Onlangs voltooide zij de nascholingscursus Intellectual Property Translation Course en de cursus Juridisch Vertalen bij Chris Odijk. Lidy specialiseert zich o.a. in pensioenteksten, intellectueel eigendom en corporate litigation.

JMS Juridisch Vertaalbureau Portret Lidy

Susan Kerkhof-Clark

Susan

Susan is geboren in Zuid-Afrika en woont inmiddels al meer dan 30 jaar in Nederland. Gedurende die periode werkte ze bij 2 advocatenkantoren, en heeft ze zich gespecialiseerd als juridisch vertaler. In 2007 voltooide zij de cursus Juridisch Vertaler bij Chris Odijk en in 2014, ook bij Odijk, de cursus Intellectual Property Translation Course. Sinds 2014 is zij in dienst bij JMS Textservice als senior juridisch vertaler Nederlands – Engels. De andere in-house vertalers kunnen zodoende profiteren van haar zeer ruime ervaring. Susan specialiseert zich o.a. in corporate litigation, pensioenteksten, intellectueel eigendom en aanbestedingsteksten.

JMS Juridisch Vertaalbureau Portret Susan

Rick Schilder

Rick

Rick behaalde in 2013 zijn Bachelor Engelse Taal & Cultuur, met een specialisatie in taalkunde en taalwetenschap. Zijn kennis van de Engelse taalkunde past hij sinds 2015 toe als juridisch vertaler Nederlands – Engels bij JMS Textservice. Onlangs voltooide hij de nascholingscursus Juridisch Vertalen bij Chris Odijk. Rick specialiseert zich o.a. in vastgoed, intellectueel eigendom, aanbestedingsdocumenten en arbitragerecht.

JMS Juridisch Vertaalbureau Rick

Richard Veerman

Richard

Richard behaalde in 2015 zijn Bachelor Engelse Taal- & Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie is Richard in 2014 begonnen als zelfstandig vertaler. Na twee jaar ervaring opgedaan te hebben, naast vertaler ook als copywriter en columnist, werkt hij sinds januari 2016 bij JMS Textservice. Bij JMS vertaalt Richard teksten vanuit het Engels naar het Nederlands en vice versa. Richard specialiseert zicht o.a. in commerciële, wervende teksten, arbitragerecht en intellectueel eigendom.

JMS Juridisch Vertaalbureau Richard

Marcel Steur

Marcel

Marcel richtte JMS Textservice op in 1997. In 1996 studeerde hij af in Engelse Taal & Letterkunde aan de VU in Amsterdam. Als beëdigd vertaler Nederlands – Engels richt hij zich op het uitvoeren en nalezen van juridische vertalingen. In 2014 voltooide hij de nascholingscursus Intellectual Property Translation Course bij Chris Odijk. Met een team van inmiddels 11 in-house vertalers bestaat zijn rol verder uit het begeleiden en coachen van de andere vertalers van Team JMS.

JMS Juridisch Vertaalbureau Marcel