Spoedaanvraag vertalen

SPOEDAANVRAAG LATEN VERTALEN: OOK DAN JMS TEXTSERVICE

JMS Textservice is een ervaren speler op het gebied van juridische vertalingen. Al sinds 1997 hebben we veel tevreden klanten aan een juiste juridische vertaling mogen helpen. Door onze ervaring binnen de branche weten we ook als geen ander dat juridische werkzaamheden zich niet beperken tot kantoortijden. Soms wilt u een spoedaanvraag laten vertalen en kunt u niet wachten tot de volgende dag. Daarom zijn we bij JMS Textservice altijd bereikbaar: zowel ’s avonds en in het weekend, als op feestdagen.

IN-HOUSE VERTALEN, SNEL EEN GOED RESULTAAT

Wilt u snel een offerte ontvangen voor het vertalen van een spoedaanvraag? Bel ons en u ontvangt onze prijsindicatie binnen een uur. Voor het vertalen van uw spoedaanvraag hebben we standaard een groot in-house juridisch vertaalteam ter beschikking. Onze vertalers hebben samen veel juridische kennis in huis, die zij inzetten om uw spoedaanvraag zo correct mogelijk te vertalen.
Mocht er meer capaciteit nodig zijn voor het vertalen van uw spoedaanvraag, dan schakelen we onze ‘flexibele schil’ in. Dit is een netwerk van vakkundige, zelfstandige vertalers over de hele wereld, veelal native speakers die opgeleid zijn
tot tolk/vertaler. Zo zorgen we ervoor dat de deadline van uw spoedaanvraag gehaald wordt, uiteraard mét behoud van kwaliteit!

TARIEVEN VOOR HET VERTALEN VAN EEN SPOEDAANVRAAG

Doordat we efficiënt werken, kunnen we scherpe prijzen vragen. We hanteren een vast woordtarief dat afhankelijk is van de taal. Voor grote projecten is het daarnaast mogelijk een fixed fee af te spreken. Bij het vertalen van een spoedaanvraag, rekenen wij geen torenhoge spoedtarieven, maar hanteren we een verhoging van 25%.
Ook een juridische tekst of spoedaanvraag laten vertalen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

vrijblijvend offerte aanvragen