Retail

SPECIALIST IN VERTAALWERK VOOR DE RETAILSECTOR

Werkt u in de retailsector en heeft u een betrouwbare partner nodig die al uw (juridische) documenten in de gewenste taal kan vertalen? JMS Textservice staat voor u klaar.

BETROUWBARE PARTNER VOOR GROTE RETAILERS

JMS Textservice heeft veel ervaring in het vertalen van documenten voor retailers. Ons vertaalbureau werkt al jaren voor Lidl Nederland en andere grote ketens als MediaMarkt, Saturn, Hema, Action en Jumbo. Deze retailers vertrouwen op ons voor hun vertaalbehoeften, mede doordat we voor hen enkel vertalers inzetten die zich hebben gespecialiseerd in deze sector. Dat vergemakkelijkt de communicatie tussen onze opdrachtgevers en de vertalers, en zorgt ervoor dat op het juiste moment wel of niet jargon wordt gebruikt.

DUIDELIJKE COMMUNICATIE MET PERSONEEL

In de retailsector draait alles om effectieve communicatie. Niet alleen extern, maar ook intern. Daarom verzorgen wij allerhande vertalingen voor uw communicatie met het personeel, zoals personeelshandboeken en wijzigingen in arbeidsvoorwaarden. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw boodschap helder en consistent wordt overgebracht, ongeacht de taal of de doelgroep.

LEVERANCIERSRELATIES IN MEERDERE TALEN

Aan de andere kant van de communicatieschaal staan uw relaties met leveranciers. Deze relaties worden ondersteund door goede, uitgebreide documentatie, zoals leveringsvoorwaarden. Documenten die vaak onderhevig zijn aan wijzigingen als gevolg van regelgeving of overheidsvoorschriften. Hier komt ons unieke systeem van pas. Als u al eens een document door ons heeft laten vertalen en er wijzigingen nodig zijn, dan hoeven wij alleen de relevante delen aan te passen. Dit bespaart u tijd en kosten, terwijl de consistentie van uw documenten behouden blijft.

CONSISTENTIE EN EFFICIËNTIE

Het feit dat wij alle vertalingen opslaan in onze systemen, stelt u in staat om gemakkelijk met verschillende versies te werken en consistentie te waarborgen. Er wordt zo nooit dubbel werk verricht en uw budget zal niet worden verspild aan hervertalingen.

VOORBEELDEN VAN ONZE WERKZAAMHEDEN

We hebben veel ervaring met diverse vertaalprojecten in de retailsector. Een goed voorbeeld is ons samenwerkingsverband met Lidl Nederland, waar we hebben bijgedragen aan een uitgebreid trainingsprogramma voor filiaalmanagers. We hebben honderden documenten vertaald, van het Duits naar het Nederlands, en hiermee de opleidingsinspanningen van Lidl ondersteund.

SNELHEID WANNEER HET MOET

Daarnaast zijn we er altijd wanneer het er echt toe doet, zoals bij terugroepacties. Tijd is essentieel in dergelijke situaties, en we zijn er trots op dat we snel kunnen schakelen en persoonlijk contact kunnen bieden. Bij ons spreekt u direct met een expert, geen keuzemenu’s of wachttijden. We begrijpen dat in de retailsector snelle en effectieve communicatie van cruciaal belang is.

Wilt u meer weten over onze manier van werken en wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail of bel ons op 0299 351 851, zodat we een afspraak kunnen maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

vrijblijvend offerte aanvragen