Persbericht laten vertalen

PERSBERICHT LATEN VERTALEN

Als u internationaal actief bent, wilt u natuurlijk dat elk persbericht dat u de wereld instuurt voor iedereen goed leesbaar is. U wilt immers dat de strekking en inhoud van uw zorgvuldig opgestelde mededeling goed overkomen, ook wanneer er versies in een of meerdere andere talen nodig zijn. Vertaalbureau JMS Textservice kan u hierbij helpen. Onze vertalers beschikken over een schat aan ervaring in het vertalen van persberichten en dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij vertalingen aanbieden in elke gewenste taal. Zo verzorgt ons vertaalbureau vertalingen vanuit en naar het Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees, maar kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor Russische, Chinese, Japanse en Arabische vertalingen. Wij zorgen ervoor dat u altijd over een glasheldere, foutloze vertaling van uw persbericht beschikt, met oog voor de juiste doelgroep.

DE PERFECTE VERTALING VAN UW PERSBERICHT

Wanneer JMS Textservice persberichten vertaalt, kunt u erop vertrouwen dat de vertaling zowel grammaticaal als inhoudelijk staat als een huis. Onze vertalers volgen regelmatig bijscholingscursussen, vakinhoudelijke cursussen en seminars om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in diverse vakgebieden. Onze vertalingen van persberichten zullen daardoor altijd aan uw hoge eisen voldoen.

ALTIJD BEREIKBAAR OM UW PERSBERICHT TE VERTALEN

Juridisch vertaalbureau JMS Textservice houdt kantoor in Volendam, Noord-Holland. Bij JMS Textservice worden uw persberichten niet alleen tussen 9.00 en 17.00 uur vertaald. Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar. Wij weten namelijk heel goed dat er bij persberichten soms de nodige spoed vereist is. Met ons in-house vertaalteam en externe netwerk van topvertalers kunnen wij u altijd op tijd voorzien van een vertaling van uw persbericht. Al vele multinationals, overheidsinstanties en NGO’s hebben hun weg dan ook gevonden naar ons juridisch vertaalbureau.

Bent u op zoek naar een vertaling van uw persbericht? Neem dan contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij vertalen persberichten vanuit en naar het Engels, Duits, Frans, Spaans en vele andere talen.

vrijblijvend offerte aanvragen