Overeenkomsten vertalen

OVEREENKOMSTEN VERTALEN

Het vertalen van overeenkomsten of contracten moet foutloos en nauwkeurig gebeuren. Zelfs een kleine fout in de vertaling kan immers tot een verkeerde interpretatie leiden. Bij JMS Textservice kunt u erop vertrouwen dat de vertaling van uw overeenkomsten en contracten recht doet aan de strekking en inhoud van de brontekst. De vertaling wordt uitgevoerd door een juridisch onderlegde vertaler en iedere vertaling wordt nagekeken door een tweede vertaler.

BETROUWBAAR EN SNEL OVEREENKOMSTEN VERTALEN

Bij het vertalen van een overeenkomst of contract zorgen we ervoor dat de tekst taalkundig juist is. Onze vertalers hebben veel ervaring en volgen regelmatig juridische bijscholingscursussen om hun kennis op peil te houden. Doordat we in kleine vertaalteams werken, zijn we in staat het vertalen van overeenkomsten en contracten snel en correct uit te voeren. Door onze juridische deskundigheid en onze snelle en correcte levering van vertalingen hebben we in de afgelopen 25 jaar een reputatie opgebouwd als een van de meest gerenommeerde juridische vertaalbureaus in Nederland.

OVEREENKOMSTEN EN CONTRACTEN MET DISCRETIE VERTALEN

Bij JMS Textservice kunt u erop vertrouwen dat het vertalen van uw overeenkomst of contract discreet gebeurt. Omdat de overeenkomsten die wij vertalen vaak vertrouwelijke informatie bevatten, wordt met de inhoud daarvan altijd discreet omgegaan. Bij het vertalen van overeenkomsten en contracten garanderen wij dan ook absolute geheimhouding.

vrijblijvend offerte aanvragen