Nelleke Kwakman

Projectmanager

Nelleke Kwakman werkt als projectmanager bij JMS Textservice en zorgt er daarnaast voor dat alle financiële en administratieve zaken op orde zijn. Ze fungeert als eerste aanspreekpunt voor klanten en zorgt dat alles buiten de vertaling om, van offerte tot oplevering, goed verloopt.
Wat Nelleke het leukst vindt aan het werken bij JMS Textservice is dat elke dag weer een nieuwe uitdaging brengt. Nelleke stopt niet voordat alle werkzaamheden naar behoren zijn afgerond en de klant op tijd over de gewenste vertaling beschikt. Ook haalt ze veel plezier uit het contact met haar collega’s.

Opleiding en ervaring

In 2011 rondde Nelleke haar opleiding tot pedagogisch medewerker af. Na drie jaar aan het hoofd van een kindergroep te hebben gestaan, heeft zij in 2014 het roer omgegooid om bij JMS Textservice de groep vertalers aan te sturen.

Buiten haar werkzaamheden om

Nelleke woont samen met haar man, twee dochters en hond Joy op de dijk in Volendam. In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vriendinnen en mag het wandelen met de hond niet vergeten worden. Nelleke houdt er ook van verre reizen te maken met het gezin.

JMS Juridisch Vertaalbureau vertalen Portret Nelleke 2