Martine Tol

Juridisch Vertaler Nederlands-Engels

Martine Tol is juridisch vertaler bij JMS Textservice en verzorgt vertalingen vanuit het Nederlands naar het Engels. Daarnaast legt ze zich toe op tolkdiensten bij de notaris en volgt ze een traject om beëdigd tolk te worden.
Wat Martine het leukst vindt aan het werken bij JMS Textservice is om met een gedreven team samen te werken op het hoogste niveau waardoor ze zich constant kan blijven verbeteren. Verder geeft het haar een enorme kick om klanten tevreden te stellen door onder hoge tijdsdruk vertalingen van hoge kwaliteit te leveren.

Opleiding en ervaring

Martine behaalde in 2011 haar Master Engelse Taal- & Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Aan het einde van haar bacheloropleiding kwam ze in contact met Marcel Steur, waarna ze na een stage in 2009 in vaste dienst is getreden bij vertaalbureau JMS.

Buiten het vertalen om

Martine woont samen met haar partner, hun zoontje en hun twee Brits Kortharen in het oude centrum van Volendam. In haar vrije tijd is ze graag bezig met fitness of hardlopen of gaat ze er op uit in de natuur met haar gezin. Verder houdt ze van lezen en het ontdekken van goede restaurants.

JMS Juridisch Vertaalbureau vertalen Portret Martine 2