Marina Tol

Projectmanager

Marina is projectmanager bij JMS Textservice en leidt de zaken rondom het vertaalproces in goede banen. Zij neemt het contact met klanten voor haar rekening: van het uitbrengen van offertes tot het leveren van de uiteindelijke vertalingen. Daarnaast bewaakt zij de deadlines, zodat klanten altijd ruim op tijd over hun vertaalde stukken beschikken.
Het leukst aan het werken bij JMS Textservice vindt Marina het onderhouden van contacten met zowel klanten als freelance vertalers waar JMS Textservice vaak mee samenwerkt. Klanten geruststellen als zij een in hun ogen onmogelijk verzoek hebben, is iets waar zij veel voldoening uit haalt. Het feit dat een verzoek eigenlijk nooit onmogelijk is, is voor haar hetgeen waardoor JMS Textservice zich onderscheidt van andere vertaalbureaus.

Opleiding en ervaring

Marina behaalde in 2008 haar Bachelor Franse Taal & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Na een aantal jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, heeft zij de opleiding Bachelor Vertalen Frans gevolgd aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen. In het kader van deze opleiding liep zij stage bij JMS Textservice, waar ze sindsdien is blijven werken.

Buiten haar werkzaamheden om

Marina woont met haar man en twee zoons in Volendam. In haar vrije tijd sport zij graag. Ook vindt zij het heerlijk om zich lekker te ontspannen met een goed boek of een wandeling te maken over de Volendamse dijk.

JMS Juridisch Vertaalbureau vertalen Portret Marina 2