Juridische documenten vakkundig vertalen

JURIDISCHE DOCUMENTEN VAKKUNDIG VERTALEN

Wanneer u juridische documenten wilt laten vertalen, schakelt u daar niet zomaar iemand voor in. U kunt het beste kiezen voor een vertaalbureau dat gespecialiseerd is in juridische documenten. Bij JMS Textservice helpen we u graag. Wij beschikken over een team van zeer deskundige en juridisch gespecialiseerde vertalers die zich niet alleen de doeltaal eigen hebben gemaakt, maar ook de specifieke terminologie die in veel juridische documenten gebruikt wordt.

UW DOCUMENTEN, ONZE ZORG

Vertalingen van juridische documenten, zoals processtukken, moeten zowel feitelijk als juridisch correct zijn. Fouten bij het vertalen van juridische documenten zijn niet geoorloofd en kunnen nadelige gevolgen hebben. Bij JMS Textservice vertalen we juridische documenten zeer nauwkeurig. Het vertalen van processtukken, zoals een conclusie van antwoord, conclusie van repliek, akte uitlating producties, memorie van grieven of een dagvaarding, is daar een belangrijk onderdeel van. Hiertoe rekenen we alle stukken die bij “voor de terechtzitting door de rechter te nemen beslissingen redelijkerwijs van belang kunnen zijn”.

Processtukken die in Nederland worden ingediend bij Rechtbank, Gerechtshof of Hoge Raad, dienen te zijn opgesteld in de Nederlandse taal. Ons deskundige vertaalteam is in staat in korte tijd omvangrijke processtukken te vertalen, zodat u de cliënt tijdig voordat het stuk wordt ingediend op de hoogte kunt brengen van de inhoud. Hierbij maakt het niet uit of u de aanvraag voor een vertaling doet om 13.00 uur of om 21.00 uur. Wij zijn altijd bereikbaar.

JURIDISCHE DOCUMENTEN IN VERSCHILLENDE TALEN VERTALEN

Het kan zijn dat u in een internationale zaak verwikkeld bent en het vertalen van juridische documenten vanuit, of naar meerdere talen nodig is. Ook dan kunt u bij JMS Textservice terecht. Wij beschikken over een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van vertalers die stuk voor stuk op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, terminologie en regels. Het vertalen van juridische documenten is daardoor bij ons altijd in goede handen.

vrijblijvend offerte aanvragen