Getuigenverklaringen laten vertalen door een specialist

GETUIGENVERKLARING VERTALEN

Getuigenverklaringen kunnen als bewijs dienen tijdens een rechtszaak. De verklaringen hebben betrekking op zaken of gebeurtenissen waarover de getuige uit eigen waarneming kan verklaren. Indien getuigenverklaringen vertaald moet worden, horen ze exact overeen te komen met de brontekst. De bewoordingen van de getuige mogen niet aangepast worden. Juridisch vertaalbureau JMS Textservice is gespecialiseerd in het vertalen van getuigenverklaringen. Onze vertalers verstaan hun vak en zijn op de hoogte van de stijl en terminologie die wordt gehanteerd in getuigenverklaringen.

BEËDIGDE VERTALING

Omdat getuigenverklaringen als bewijsstuk kunnen dienen in bijvoorbeeld rechtszaken, kan een beëdigde vertaling nodig zijn. Bij JMS Textservice beschikken we over meerdere beëdigd vertalers. Zij zijn geregistreerd in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en zijn gerechtigd om officiële en juridische documenten zoals getuigenverklaringen te vertalen. Een beëdigde vertaling is onder andere voorzien van een stempel en een verklaring waarin is aangegeven dat tijdens het vertalen van de getuigenverklaringen geen zaken verkeerd zijn weergegeven, toegevoegd of weggelaten.

SNEL EN CORRECT VERTALEN

Waarheidsgetrouw vertalen, dat is waar onze vertalers het beste in zijn. Niet voor niets weten vele advocatenkantoren en notariskantoren in Zuid- en Noord-Holland ons te vinden. We worden gewaardeerd om onze zorgvuldigheid en om onze snelheid. Bij JMS Textservice kunnen we namelijk ook op korte termijn getuigenverklaringen vertalen.

Hierbij beperken we ons niet tot kantooruren. Ook buiten kantooruren kunt u altijd bij ons terecht voor het vertalen van getuigenverklaringen.

vrijblijvend offerte aanvragen