Eva Kwakman

Projectmanager

Eva Kwakman werkt als projectmanager bij JMS Textservice en houdt tevens toezicht op de financiële en administratieve organisatie. Als contactpersoon voor de klanten van JMS brengt zij hun wensen en behoeften in kaart en selecteert zij de meest geschikte vertalers voor hun opdrachten. Hiervoor schakelt zij de in-house juridisch vertalers van JMS Textservice in of doet zij een beroep op het internationale netwerk van externe topvertalers waarover JMS beschikt. Als projectmanager is Eva betrokken bij het gehele vertaalproces, van offerte tot factuur.
Bij JMS Textservice geniet Eva vooral van de uitdagingen die het werk met zich meebrengt. Door het overzicht te behouden en goed in te spelen op de kwaliteiten van alle vertalers, zorgt zij ervoor dat elke vertaling, hoe omvangrijk of complex ook, altijd binnen de deadline wordt opgeleverd.

Opleiding en ervaring

Eva rondde in 2008 haar opleiding tot administratief juridisch medewerker af en is daarna aan de slag gegaan als secretaresse bij een top 10-advocatenkantoor. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan is Eva in 2013 aan de slag gegaan bij JMS Textservice, eerst in de rol van administratief medewerkster en vervolgens als projectmanager.

Buiten het vertalen om

Eva woont samen met haar gezin aan de dijk in Volendam. In haar vrije tijd staat ze graag aan in de keuken – het liefst in haar eentje, om even lekker tot rust te komen – en geniet ze van quality time met haar gezin en vriendinnen.

JMS Juridisch Vertaalbureau vertalen Portret Eva 2