Emma Steur

Juridisch Vertaler Nederlands-Engels

Emma Steur is juridisch vertaler en vertaalt en reviseert bij JMS Textservice teksten binnen een breed scala aan rechtsgebieden. Daarnaast verzorgt zij ook graag vrije vertalingen, die bijvoorbeeld een meer wervend of commercieel karakter hebben.
Aan het werken bij JMS Textservice waardeert Emma vooral dat ze zich nog verder kan ontwikkelen op taalgebied. “Onder de begeleiding van onze in-house native speakers heeft elke junior vertaler de kans om zich te onderscheiden binnen het bedrijf.” Dit is wat haar betreft waarmee JMS Textservice zich onderscheidt: het bevorderen van de kwaliteit van al haar vertalers, waardoor elke vertaling uitblinkt.

Opleiding en ervaring

Emma behaalde in 2019 haar Bachelor Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie begon zij zich al te verdiepen in het vertalersvak door zich in 2017 aan te sluiten bij JMS Textservice.

Buiten het vertalen om

Emma heeft een passie voor taal, en besteedt een groot deel van haar vrije tijd aan het leren van nieuwe talen, waaronder Japans, Koreaans, Zweeds en Russisch. Verder is Emma graag creatief bezig en vindt zij inspiratie voor haar tekeningen, die zij ook in opdracht maakt, in verscheidene populaire media en de Japanse anime-cultuur. Ze bezoekt ook graag musea en kan zich uren vermaken met anatomiestudies in de Eregalerij van het Rijksmuseum.

JMS Juridisch Vertaalbureau vertalen Portret Emma 2