Deskundigenonderzoeken correct laten vertalen

DESKUNDIGENONDERZOEKEN CORRECT LATEN VERTALEN

Deskundigenonderzoeken zijn van groot belang in een rechtszaak. Kies daarom niet voor zomaar een vertaler, maar voor een ervaren juridisch vertaalbureau. JMS Textservice heeft gespecialiseerde vertalers in dienst die bij een vertaling van deskundigenonderzoeken exact de strekking van de brontekst weten te behouden. Het laten vertalen van deskundigenonderzoeken gebeurt bovendien op basis van het vier-ogen principe. Een vertaling wordt altijd gecontroleerd door een tweede revisor. Dat garandeert vertaalde deskundigenonderzoeken van hoogwaardige kwaliteit.

BEËDIGDE VERTALING

Gerechtelijk deskundigen onderzoeken in opdracht van de rechter speciale gevallen waarbij het betrokken partijen niet lukt overeenstemming te bereiken. In de daaruit voortvloeiende deskundigenonderzoeken worden feitelijke bevindingen vastgelegd die van invloed kunnen zijn op de rechtsgang. In internationale rechtszaken is het noodzakelijk deskundigenonderzoeken te laten vertalen. Om in een gerechtelijke procedure te worden ingebracht, dienen de vertalingen beëdigd te worden uitgevoerd. Bij JMS Textservice bieden we u ook die mogelijkheid. Wij hebben meerdere beëdigde juridisch vertalers in dienst die in staat zijn deskundigenonderzoeken op korte termijn vakkundig te vertalen.

EEN VERTALING OP MAAT

JMS Textservice draagt zorg voor uw vertaling. Wij spreken de juridische taal en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ons in-house vertaalteam zal uw deskundigenonderzoeken 100% nauwkeurig vertalen. Op korte termijn hulp nodig? Voor het vertalen van deskundigenonderzoeken zijn we ook buiten kantooruren bereikbaar.

vrijblijvend offerte aanvragen