Afra Braan

Hoofd Bedrijfsbureau

Afra Braan is hoofd bedrijfsbureau bij JMS Textservice en coördineert in die hoedanigheid de financiële- en personeelszaken. Samen met Marcel Steur geeft zij leiding aan JMS Textservice.

Werkzaamheden en ervaring

Afra is sinds 2005 actief binnen JMS Textservice en hield zich in eerste instantie bezig met de boekhouding en het debiteurenbeheer, en onderhield de relaties met boekhouder en accountant. Naarmate de onderneming verder uitgroeide tot uiteindelijk 18 medewerkers, ging Afra zich ook meer bezighouden met personeelszaken.
Afra’s doelstelling is het jaar liefst zonder een enkele vraagpost van de boekhouder te kunnen afsluiten. Daartoe is een strikte organisatie van de administratie noodzakelijk. De afgelopen jaren heeft ze een aantal van haar taken overgedragen aan haar dochters, Eva en Nelleke Kwakman, die beiden als projectmanager werkzaam zijn bij JMS Textservice.

Buiten haar werkzaamheden om

Afra heeft twee dochters en vier kleinkinderen, en woont met Marcel in Volendam. Ze houdt erg van koken, en is daar ook erg goed in. Zelfs het meest uitgebreide recept geeft ze altijd haar eigen twist mee.

JMS Juridisch Vertaalbureau vertalen Portret Afra