JMS Textservide logo
onClick="ga('send', 'event', { eventCategory: 'Offerteaanvraag', eventAction: 'Offerteaanvraag ingevuld', eventLabel: 'Offerteaanvraag'});"

 

wat klanten over ons zeggen

 

 

 

Als advocaat bij een groot internationaal advocatenkantoor heb ik regelmatig te maken met stukken die met grote spoed vertaald moeten worden. Mijn eerste keuze is dan JMS Textservice. Zij werken snel, zijn flexibel en leveren goed werk.

Mr. Bjarni Schim, Advocaat Nautadutilh N.V.

De praktijkgroep Corporate Litigation van Boekel de Neree Advocaten maakt geregeld gebruik van JMS Textservice. Wij zijn zeer tevreden met de snelle en professionele dienstverlening.

Shulamith van der Hart, Advocaat Boekel De Neree N.V.

 

Een vertaling van een dagvaarding in het Hongaars binnen een dag? Het kan allemaal bij JMS. Dat vind ik zo fantastisch, je vraagt om een snelle vertaling en voor je gevoel wordt er volcontinu doorgewerkt om de deadline te halen. Het lijkt wel of JMS er een sport van heeft gemaakt om supersnel vertalingen te leveren!

Carina Vollebrecht, Advocaat Van Traa Advocaten N.V.

 

 

Met de dienstverlening door JMS Textservice zijn wij, evenals onze buitenlandse cliënten, zeer tevreden. Niet alleen kwaliteit, maar ook snelheid, afspraken nakomen en een goede bereikbaarheid zijn kwaliteiten die wij bij JMS Textservice vinden. En verder is het plezierig werken met JMS Textservice, omdat het mensen zijn die enthousiast en met plezier hun werk doen. Tenslotte hebben wij ervaren dat de slogan Uw Deadline, Onze Zorg geen dode letter is, maar echt wordt waargemaakt.

John K.A. van Loo, Partner Labré Advocaten

 

 

JMS vertaalt met feeling voor de juridische context, bovendien met snelheid en accuratesse. Zeer aan te bevelen dus.

Mr. Oscar van Dalsum, partner bij Schneider & Van Dalsum advocaten te Amsterdam

 

Maes Staudt Advocaten richt zich met name op nationaal en internationaal arbeidsrecht. Zeker voor onze belangrijke arbeidsmigratiepraktijk hebben wij zeer vaak te maken met documenten die al dan niet beëdigd vertaald moeten worden in of uit de meest uiteenlopende talen. Daarvoor maken we altijd gebruik van de diensten van JMS Textservice. Snel, accuraat en altijd met de glimlach, zelfs al wordt het onmogelijke gevraagd. Echt een aanrader!

Bart Maes, Advocaat Maes Staudt Advocaten N.V.

Het team Arbeidsrecht van Lexence Advocaten maakt regelmatig gebruik van de diensten van JMS Textservice. Wij zijn zeer tevreden over de service, snel en accuraat.

Mr. Floor Damen, Partner Lexence Advocaten

De vertalers van JMS laten het niet slechts bij het vertalen van de tekst, maar denken goed mee met de inhoud. Zo waren de vertalingen die gebruikt werden binnen het bankwezen een perfecte weerslag van hetgeen bedoeld werd, waardoor de kans op misvattingen door de gebruikers tot een minimum beperkt is.

Mw. Mr. Hanneke de Boer, freelance jurist

JMS Textservice zal nooit een deadline missen, is zeer vakbekwaam en denkt altijd met de klant mee.

Corn Veerman AA, Waterland Accountants

JMS Textservice biedt een goede service aan: snelle vertaling, prima prijs-kwaliteit verhouding, komen altijd de afspraken na en goed telefonisch bereikbaar. Kortom: petje af voor de diensten van JMS.

Dennis Obendorfer, Account Manager Rabobank Expat Desk

We hebben regelmatig behoefte aan een snel en kundig vertaalbureau in meerdere talen. JMS Textservice staat dan gelukkig direct voor ons klaar met een flexibele en persoonlijke aanpak.

Hen Veerman, Managing Consultant Triple A-Risk Finance B.V.

JMS Textservice is voor onze groep van ondernemingen een uitstekend vertaalbureau. Niet alleen de kwaliteit van het vertaalwerk is uitstekend, ook de snelheid waarmee het vertaalde werk wordt aangeleverd, verdient alle lof. Wij hopen in de toekomst nog lang gebruik te maken van de diensten van JMS Textservice.

C.P. van der Linden

MENU

TEL

MAIL

OFFERTE

Stel uw vraag?

 

Heeft u een vraag dan willen wij die graag voor uw beantwoorden. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen deze z.s.m. beantwoorden.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Adres / route

Julianaweg 224A,

1131 NW Volendam

Tel. 0299 351851

info@jmstext.nl

www.jmstext.nl

De Algemene Voorwaarden van JMS Textservice B.V. zijn van toepassing op al onze diensten en werkzaamheden.