Tolken

Als u internationale cliënten bijstaat in een rechtbank, of als er voor uw cliënt een akte dient te worden gepasseerd bij de notaris, dan is een goede tolk onmisbaar. JMS Textservice kan u altijd helpen een geschikte tolk te vinden voor uw specifieke opdracht. Zo beschikt JMS Textservice over in-house (gerechts)tolken en over een zeer uitgebreid netwerk van ervaren externe tolken. Hierdoor kunnen wij u tolken aanbieden in elke gewenste taalcombinatie.
Moet er voor uw internationale cliënt een akte gepasseerd worden bij de notaris? Of zoekt u een gekwalificeerde tolk om een belangrijke bestuursvergadering bij te wonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gerechtstolken

JMS Textservice beschikt ook over gerechtstolken. Een gerechtstolk kan in de rechtszaal, of via een videoverbinding, simultaan tolken. Bij simultaan tolken vertaalt de tolk vrijwel gelijk mee terwijl de spreker aan het woord is. Op die manier kan uw cliënt de zitting niet alleen bijwonen, maar daar ook een actieve rol in spelen, tot en met het beantwoorden van vragen van de rechter.

Tolk op korte termijn

Bent u met spoed op zoek naar een tolk? Ook dan is JMS Textservice u graag van dienst. Wij staan 24/7 voor u klaar en beschikken over een uitgebreid netwerk aan ervaren tolken. Wij leveren tolkdiensten in elke gewenste taal. Op zoek naar een tolk Spaans, Frans of Duits? Arabisch, Japans of Chinees? Bij JMS Textservice bent u aan het juiste adres voor al uw tolkopdrachten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.