Algemene voorwaarden laten vertalen

ALGEMENE VOORWAARDEN LATEN VERTALEN

Toe aan een internationale stap? Dan doet u er als onderneming goed aan uw algemene voorwaarden te laten vertalen door een deskundig juridisch vertaalbureau. Het is namelijk van belang dat een internationale wederpartij uw algemene voorwaarden begrijpt. Juridisch vertaalbureau JMS Textservice is in staat uw algemene voorwaarden op korte termijn te vertalen. Hiervoor maken we gebruik van ons in-house vertaalteam dat gespecialiseerd is in ondernemingsrecht. Deze vertalers werken vanuit ons kantoor in Noord-Holland en beschikken over kennis van het ondernemingsrecht en de bijbehorende terminologie.

DE PERFECTE VERTALING

Bij het sluiten van een overeenkomst met een buitenlandse partij is het van belang dat er een kwalitatief goede vertaling ligt van de algemene voorwaarden van de vennootschap. Wanneer JMS Textservice algemene voorwaarden vertaalt, kunt u erop vertrouwen dat de vertaling zowel grammaticaal als inhoudelijk staat als een huis. Hiermee worden risico’s vermeden en kunt u altijd een beroep doen op de algemene voorwaarden. Om hun kennis up-to-date te houden, gaan onze vertalers regelmatig naar juridische bijscholingscursussen. Ook bezoeken zij vakinhoudelijke cursussen en seminars om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het juridisch vakgebied. Onze vertalingen van algemene voorwaarden voldoen daardoor altijd aan uw hoge eisen.

ALTIJD BEREIKBAAR OM UW ALGEMENE VOORWAARDEN TE VERTALEN

Juridisch vertaalbureau JMS Textservice houdt kantoor in Noord-Holland. Het vertalen van algemene voorwaarden gebeurt bij ons niet alleen tussen 9.00 en 17.00 uur. Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar. Al vele advocatenkantoren, notarissen en internationaal opererende ondernemingen uit Noord- en Zuid-Holland hebben hun weg gevonden naar ons juridisch vertaalbureau.

vrijblijvend offerte aanvragen